مرجع تخصصی آهنگسازان و خوانندگان ایران

لطفا قبل از ارسال موضوع جدید از کادر زیر برای جستجو استفاده نمایید
Loading
اطلاع رسانی

سازها و افکت های مجازی VST و VSTi آشنایی , گفتگو و بحث درباره VST و VSTi در این قسمت مطرح می شوند

برترین کمپانی های تولید VST و VSTi

سازها و افکت های مجازی VST و VSTi

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برترین کمپانی تولید VST از نظر شما کدام است ؟
east west 27 44.26%
steinberg 23 37.70%
garritan 1 1.64%
USB 3 4.92%
primory 1 1.64%
sample logic 1 1.64%
vir2 2 3.28%
zero-g 1 1.64%
UEBERSCHALL 7 11.48%
best service 4 6.56%
wizoo 2 3.28%
spectrasonics 15 24.59%
fx pansion 1 1.64%
native instruments 18 29.51%
toontrack 8 13.11%
ik multimedia 9 14.75%
linplug 1 1.64%
syntology 3 4.92%
other 5 8.20%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 61. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-30-2009, 09:38 AM   #1
Masoud-Ahmadi
عضو ویژه

Masoud-Ahmadi آواتار ها

تشکرها: 531
تشکر شده 476 بار در 175 نوشته

Lightbulb برترین کمپانی های تولید VST و VSTi

با سلام
همه ی عزیزان میدونن که امروزه با وی اس تی ها بخوبی خودشون رو تو دل تنظیم کننده ها جا کردن ، تا جایی که اگر تجهیزات سخت افزاری مناسبی داشته باشین با استفاده از وی اس تی ها می تونید یه کار استاندارد رو توی خونه تنظیم کنید و این بیانگر قدرت این نرم افزارهاست که البته خوب و بدم دارن و هنوزم خیلی از کمپانی های بزرگ نتونستن صدای برخی سازها رو به خوبی شبیه سازی کنند و البته اگر هم صدای ساز شبیه سازی شده باشه ، گاهی اوقات مشکل تکنیک نوازندگی هست و مسلماً اگر سازی رو زنده بزنیم با احساس تر میشه اما با تمام این مسائل تلفیق وی اس تی و ساز زنده میتونه منجر به تولید اثرات ماندگار بشه....

خب حالا واجب دونستم که اینجا یه بحث ایجاد کنیم و با نظرات شما کمپانی های برتر تولید وی اس تی ها و بیشتر اینسترامنتزها مد نظره رو شناسایی کنیم...
ازدوستان عزیز میخوام که توی این تاپیک راجع به این مقوله بحث کنن و کمپانی یا کمپانی های برتر رو از نظر خودشون با ذکر دلیل بنویسن !!!

با تشکر از شما عزیزان

خوب گوش کن خوب بشناس خوب خلق کن

در حال نقل مکان از Pc به Mac

Masoud-Ahmadi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-30-2009, 09:57 AM   #2
Alpha
Admin

Alpha آواتار ها

تشکرها: 377
تشکر شده 2,390 بار در 570 نوشته

پیش فرض پاسخ : برترین کمپانی های تولید VST و VSTi

بهتر هست که vst های Synth Engine - Sample Engine و multi sample player ها رو از هم جدا کنیم چون بخاطر ساختارشون با هم قابل مقایسه نیستند
و در ضمن نسبت به سبک مورد نظرتون محصولات کمپانی خاصی ممکن هست برآتون مناسب تر باشه

You may say I'm a dreamer --- But I'm not the only one
I hope someday you'll join us --- And the world will live as one
Alpha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران از دوست گرامي Alpha به دليل اين نوشته سودمند تشکر کرده اند ( برای مشاهده کلیک کنید )
قدیمی 12-30-2009, 10:01 AM   #3
Masoud-Ahmadi
عضو ویژه

Masoud-Ahmadi آواتار ها

تشکرها: 531
تشکر شده 476 بار در 175 نوشته

به نظر من کمپانی spectrasonics فوق العادس ، البته کمپانی های دیگه هم خوبن اما شخصاً این کمپانی رو دوست دارم و در گزینه های بعدی refx و UEBERSCHALL و east west رو قرار میدم البته محصولات toontrack و ni هم خوبه اما دوستان اگه بخوایم اینطوری پیش بریم به این نتیجه میرسیم که همه خوبن ، مثلاً toontrack تنها نرم افزار بدرد بخورش از نظر من ez drummer هست و ni پیانو آکوستیک خوبی داره ! east west هم محصولات ارکسترال مناسبی داره و refx هم نکسوزش زبانزده ! و همونطور که میبینیم هرکدوم با یکی از محصولاتشون مشهور شدن و تنها یک یا دو محصول بدرد بخور دارن اما کمپانی spectrasonics رو هرچیزی که دست میزاره بهترین رو تولید میکنه و محصولش میشه بهترین !!!! نمونه هاش زیاده stylus ، trilogy ، atmoshpere و اخیراً هم omnisphere - ببینید من خودم به پروژه هام که نگاه میکنم میبینم تو بعضیها نکسوز هست و تو بعضیا نیست اما بیشتر که دقت میکنم میبینم استایلوس ، اتمسفر و تریلوجی توی اکثر کارام هست و اگر جایی به سینتای قدرتمند احتیاج داشته باشم حتماً از امنیسفر استفاده کردم و این تدبیر این کمپانی رو میرسونه که محصولات قدرتمندی میسازه و تمام محصولاتش مناسب برای تمام سبکها هستن - هر شرکتی که میخواد محصول عمومی بسازه با مشکل مواجه میشه اما spectrasonics محصولاتی میزنه که در اکثر سبکها به کار میان و همینطور در عین عمومیت بیشترین قدرت رو هم دارن !
البته این نظر شخصی منه ! حالا از دوستان میخوام که نظرشون رو بگن.

با تشکر

خوب گوش کن خوب بشناس خوب خلق کن

در حال نقل مکان از Pc به Mac

Masoud-Ahmadi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-30-2009, 11:59 AM   #4
Nima Golestan
مدیر تالار

Nima Golestan آواتار ها

تشکرها: 1,211
تشکر شده 1,861 بار در 798 نوشته

آخه من نمي دونم به كدومشون رأي بدم , هر كدوم به نوعي توليد كننده هاي خوبي هستن
قدیمی 01-20-2010, 10:13 AM   #5
iMaNOeL
عضو ویژه

iMaNOeL آواتار ها

تشکرها: 573
تشکر شده 564 بار در 246 نوشته

به نظر من reFX به خاطر تولید Nexusش عالیه ولی شبیه و مانند زیاد داره، اما Ez Drummer که تولید شرکت Toontrack هست واقعاً بی نظیره، تقریباً تمام نیازهای تنظیم کننده برای استفاده از درام رو در خودش جای داده! از طرفی East West به خاطر صداهای ارکسترالش پرطرفداره ولی هنوز هم خیلیها کاملاً ازش راضی نیستن، به هر حال من Toontrack رو انتخاب کردم
iMaNOeL هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-20-2010, 10:31 AM   #6
Light
Webmaster

Light آواتار ها

تشکرها: 2,216
تشکر شده 3,308 بار در 851 نوشته

پلاگین های چند هزار دلاری شرکت east west توسط بزرگترین آهنگسازان دنیا استفاده میشه به خصوص در موسیقی فیلم های هالیودی
به دلیل سنگین بود پلاگین های این شرکت کاربران home studio زیاد میونه خوبی باهاش ندارن
( یک سیستم با داشتن 4 گیگ رم هم عملا نمی تونه بیشتر از 2 تا پلاگین اش رو load کنه )
بخصوص محصولات سری play Edtion که انقلابی ایجاد کردن
ویدئو هایی که ازشون موجود هست رو مشاهده کنید
تحول بزرگی در شبیه سازی ایجاد کردن که تا حالا نبوده هنوز هم کرک نشدن این سری

Light هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
8 نفر از کاربران از دوست گرامي Light به دليل اين نوشته سودمند تشکر کرده اند ( برای مشاهده کلیک کنید )
قدیمی 04-21-2010, 01:24 AM   #7
immanence
عضو جدید

immanence آواتار ها

تشکرها: 0
تشکر شده 7 بار در 6 نوشته

نقل قول:
نوشته اصلی توسط iMaNOeL نمایش پست ها
به نظر من reFX به خاطر تولید Nexusش عالیه ولی شبیه و مانند زیاد داره، اما Ez Drummer که تولید شرکت Toontrack هست واقعاً بی نظیره، تقریباً تمام نیازهای تنظیم کننده برای استفاده از درام رو در خودش جای داده! از طرفی East West به خاطر صداهای ارکسترالش پرطرفداره ولی هنوز هم خیلیها کاملاً ازش راضی نیستن، به هر حال من Toontrack رو انتخاب کردم
در مورد EZDrummer موافق نیستم . یک نرم افزار باید در کنار امکاناتش از Quality قابل قبولی هم برخوردار باشه که این یکی فوق العاده بی کیفیته .در مبحث انتخاب بهترین نرم افزارها باید به نرم افزارهای ملودیک رویکرد داشت .
همچنین reFX به دلیل کیفیت بسیار بالایی که داره میشه گفت که در Synth ها اتفاقا بی رقیبه.

اما به یقین نمیتوان گفت کدام کمپانی بهترین است چون هر یک حرفی برای گفتن دارند.
immanence آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-03-2010, 04:59 PM   #8
samb
Just Registered

samb آواتار ها

تشکرها: 0
تشکر شده 3 بار در 3 نوشته

نقل قول:
نوشته اصلی توسط iMaNOeL نمایش پست ها
به نظر من ez-drumer دارای سطح ولوم بسیار پایینی هست و مشکله دومش هم اینه که خیلی نصبش طولانیه( البته راههایی هست که کمتر شه ) اما اون مشکل اول منو در مرحله میکس کار دچار مشکل می کنه... مثلا اگه بخواییم همزکان با نکسوز در یه پروژه استفاده کنیم واقعا صدایه درام اصلا شنیده نمی شه.. حتی اگه با میکسر خوده درامر هم کار کنیم و بالا ببریم باز هم کمه ولومش... در ضمن وی اس تی های مشابه زیادی هستن که کار ه ez رو انجام می دن و بهتر هم هستن ... مثلا adictive drum و یا dfd ....
samb آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-04-2010, 02:32 AM   #9
AmirArshia
عضو جدید

AmirArshia آواتار ها

تشکرها: 2
تشکر شده 3 بار در 2 نوشته

منم با samb موافقم .... به نظر من فقط ReFx و spectrasonics چون منم که بیشتر پروژهام رو نگاه میکنم این 2 تا هستن که پایه ثابت تنظیمهامن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
های, و, کمپانی, vst, vsti, برترین, تولید

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 میهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش