نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirpsx
ممنون از گفته هاتون !!! یه سوال .gif) به نظرتون محسن یگانه چه طور اینقد با فریاد بالا میتونه زیبا بخونه !!
|
دوستان بزارید خیالتون رو راحت کنم ...راجع به رنج صدا اصلا نباید از کسی تقلید کنید و به خودتون فشار بیارید مثلا من خودم رنج صدام رو پیدا کردم و هر آهنگ از هر خواننده ای رو روی رنج خودم می خونم...به فرض آهنگ های محسن یگانه رو یک پرده بم تر اجرا می کنم...
دوستان توجه کنند این هنر نیست که صدا تون رو بخواین به زور به نت های بالا برسونید بلکه باید یاد بگیرید چطور در رنج خودتون جا بیافتید و این مسئله رو هم بدونید که شما شاید بتونید صدا تون رو مثلا تا لای بالا برسونید ولی باید ببینید تا چه نتی میتونید با صداتون تحریر بدید و در واقع روی اون نت آواز بخونید ....صدای یک مرد جوان طبق تمامی مکتب های آموزشی باید تنور باشه و در سنین بالاتر ممکنه باس هم بشه...سوپرانو محدوده ی صدای زنان است پس این فرهنگ غلط رو از ذهنتون پاک کنید دوستان....راجع به مسئله ی رنج نباید بی خودی به حنجره تون فشار بیارید چون خدایی نکرده ممکنه آسیب هایی به تار صوتی وارد بشه که بعضی از اونا هیچوقت به حالت عادی بر نمی گرده...دوستانی که می خوان شروع به خوندن کنند پیشنهاد من اینه که آهنگ های سیاوش قمیشی که رنج معقول و تنور هست رو بخونند البته اگه ساز بلد هستید سعی کنید بر روی ساز خودتون سلفژ عملی رو تمرین کنید..